Wednesday, September 10, 2014

Penapis Air & SHAKLEE...


Assalamualaikum,

Siapa kata SHAKLEE hanya ada supplemen a.k.a VITAMIN sahaja??? Eh, Shaklee macam-macam ada... dari produk pencuci muka normal to oily skin semua ada.. selain tu, rangkaian syampu & penjagaan rambut, pencuci & produk penjagaan rumah.. Tapi, arini nak cerita tentang 'Jug Ajaib'!!! Pitcher yang bole menuras air daripada kuning jadi jernih dan sedap.

Get Clean® Water merupakan sistem penurasan air multipaten baru yang menghasilkan air yang lebih sihat. Berbanding dengan jag air yang lain, Get Clean®Water menggunakan sebatang blok karbon padu untuk membersihkan air anda serta mengurangkan bahan-bahan cemar yang sukar disingkirkan termasuklah kandungan plumbum sehingga 99%. Get Clean® Water merupakan sistem penuras jag air pertama yang menggunakan blok-karbon yang boleh diisi semula. Jadi, kuranglah botol plastik yang perlu dibuang. Ia juga berupaya menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan.


Menandingi Jenama Terkemuka yang Lain!

• Disahkan dapat mengurangkan kandungan plumbum, merkuri, kadmium dan bahan-bahan cemar lain. disamping mengekalkan kandungan mineral air yang sihat!
• Disahkan dapat mengurangkan klorin, jadi ia dapat mengurangkan ancaman kesihatan yang disebabkan oleh bahan sampingan klorin!
• Disahkan dapat menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan -dua kali ganda lebih daripada jenama terkemuka.
• Sistem Penuras Jag Air berblok- Karbon Isian Semula yang pertama

Pilihan Bijak!

• Hanya beberapa sen bagi seliter air
• Air yang lebih sihat dan rasa air yang enak
• Jag Air bermeter automatik pertama yang menunjukkan jumlah gelen air yang telah dituras
  - tidak memerlukan kuasa elektrik

Ringan dan mudah dibawa
• Menjimatkan kos – tanpa perlu dimasak

Keistimewaan Shaklee

 1. Selamat: “Menyingkirkan kandungan plumbum” dan banyak bendasing lain.Get Clean® Water ini berupaya mengurangkan pelbagai jenis bahan cemar berbahaya yang mungkin terkandung di dalam air. Ia juga diiktiraf oleh Persatuan Kualiti Air (Water Quality Association [WQA]) yang ianya dapat mengurangkan plumbum dan banyak bendasing lain.
 2. Pilihan Bijak: Menjimatkan KosRakyat Malaysia banyak membazirkan wang dengan meminum air botol. Dengan hanya berapa sen seliter sahaja, Get Clean® Water dapat memberikan air yang bersih dan rasanya yang enak dengan meter bijak yang menandakan bilakah masanya untuk anda menukar penuras tersebut tanpa perlu mengagaknya.
 3. Handal: Lebih banyak air bersih pada setiap masa.Get Clean® Water menghasilkan 303 liter (80 gelen) daripada setiap turasan yang mana dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama lain dan mengurangkan bahan cemar yang mungkin wujud dalam air dan berbahaya kepada kesihatan anda.
 4. Mesra Alam: Memelihara alam sekitar. Get Clean® Water ini menggunakan sistem Penuras Jag air dengan blok-karbon isian semula yang pertama, di mana ianya dapat mengurangkan timbunan sisa. Dan lagi, setiap penuras diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak dan baik terhadap alam sekitar. sumber : [master Cery] dan [website Shaklee]

  Harga satu set RETAIL PRICE : RM475 termasuk Jug transparent dengan penutup bermeter,  FILTER 3 blok karbon (3 kali tukar) yang mampu menyingkirkan plumbum & bendasing lain dalam air paip. Housing kit (bekas untuk blok karbon) + 1 blok karbon penapis.

  Berminat???

  please contact your Distributor,
  Lyna sabran
  ♥ Shaklee Independent Distributor [ ID No : 1109279 ]
  ♥ Contact No | WhatsApp :019 680 0226
  ♥ Emel : mummy.beela@gmail.com
  ♥ Blog :http://mummynabvitalounge.blogspot.com/


No comments:

Post a Comment